BondDeck vloersysteem

BondDeckStic vloeistofdichte tegels kunnen zonder verlijming op een ruwe ondervloer worden geplaatst. Door het thermisch en chemisch lassen van de naden ontstaat een 100% vloeistofdichte vloerafwerking. Het leggen van de BondDeck Vloeistofdichte vloertegels kan zeer snel gebeuren zodat de dagelijkse werkzaamheden of productie er nauwelijks tot geen hinder van zal ondervinden. De vloeren en naden kennen geen droogtijd en de vloer kan dus meteen in gebruik genomen worden.

De BondDeck Vloeistofdichte vloeren zijn resistent tegen oliën, vetten en een veelvoud aan chemicaliën. Dit maakt de BondDeck Vloeistofdichte vloeren zeer geschikt als garagevloeren en werkplaatsvloeren. De BondDeck vloeistofdichte vloeren zijn HACCP goedgekeurd en daardoor dé oplossing voor horecavloeren, winkelvloeren en vloeren in de voedselverwerkende industrie.

Een BondDeckClip vloersysteem bestaat uit PVC tegels die over iedere ondervloer gelegd kan worden en direct belastbaar is. Dit gebeurt met behulp van het speciale clip-verbindingssysteem. De cliptegels zijn heel eenvoudig en zonder verlijming te leggen. Ook kunnen de tegels eenvoudig te verhuizen of te verplaatsen. Doordat de tegels voorzien zijn van een drainagesysteem aan de onderzijde, kan het zonder problemen over een vochtige of vervuilde ondervloer gelegd worden. De tegels zijn antislip (ook in natte toestand), brandveilig en bestand tegen de meest voorkomende chemicalien. Hierdoor vormen ze een veilige vloerafwerking.

kleuren tegels

lasnaden

De tegels zijn leverbaar in 6 standaardkleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om tegels te leveren met een structuur. De BondDeckStic tegels worden afgewerkt met een lasnaad. Deze lasnaden zijn leverbaar in 9 verschillende kleuren. Kijk hier voor een overzicht van alle beschikbare kleuren.

Ook kunnen wij reparaties verzorgen van onze concurrent vloerleveranciers zoals voormalige veka vloeren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor trappen die intensief gebruikt worden, zijn er speciale BondDeck trapprofielen ontwikkeld. Deze trapprofielen worden op maat gemaakt en bestaan uit hoogwaardig recycling PVC die zorgen voor een extreem slijtvaste afwerking en veilige antislip (ook in natte toestand). Deze bonddeck traptreden zijn brandveilig en bestand tegen chemicalien. Na plaatsing kunnen de trappen direct in gebruik worden genomen.

Wilt u voorbeelden zien van BondDeck vloeren in de praktijk? Bezoek dan onze fotopagina.

Dealer

Vloerenleggersbedrijf H. Bulthuis is de officiële dealer van BondDeck in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Wij leveren en monteren het complete BondDeck assortiment.

Keurmerk

Een originele BondDeckStic vloer is te herkennen aan het BondDeck-Keurmerk dat onder iedere tegel is aangebracht. Het is alleen BondDeck als er BondDeck onderstaat!

Technische specificaties

 • -> Materiaal: Hoogwaardig recycling-PVC
 • -> Brandbaarheid: B1 volgens DIN 4101
 • -> Chemicaliën: uitstekend
 • -> Olie, benzine & koelvloeistof: uitstekend
 • -> Zuren, oplosmiddelen: uitstekend
 • -> Gewicht: Ca. 14.35 KG / m2
 • -> Afmetingen tegel: 49cm x 49cm
 • -> Oppervlakte tegel: Antislip
 • -> Legtemperatuur: Min. 10 °C
 • -> Vloeistofdicht: 100% volgens PBV-norm
 • -> Hygiëne: uitstekend volgens HACCP norm

Downloads

Meer